Fredag 26 februari  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Fredag 26 februari 

Hej hej! Fredag idag, vad mysigt! Helger är ju alltid helger menar jag. Fast med bebis hemma är varje dag helg egentligen. 

Hade en bra natt med mycket sömn! Charlie sov från 23:30-03, jag väckte honom för amning då, sen tog Johan över men tydligen hade han somnat nästan på en gång, och jag sov ända till klockan 07!!! Snacka om att jag var utvilad i morse! Jah klev upp då och bytte av Johan sen ammade vi, jag käkade frukost och sen blev det mys, gos och mera amning. 

Vid 10 väckte jag Johan och sen var det dags för tvättstugan. Tvättade upp alla sängkläder, handdukar, våra kläder och lillemans kläder. Han är ganska liten så han kan bara ha de minsta kläderna i storlek 50 ännu, de från H&M helst för de är minst. Så vi har inte så mycket kläder åt honom ännu, de flesta är för stora ännu. Men ju mer han äter desto större blir han och sen har han massor av kläder haha. 

Vad mer har vi gjort idag..?? Jooo hans navel lossnade idag! Den hann aldrig börja lukta men det var lite blod under. Men han kände inget och det gjorde inte ont, men nu är den borta! 

Och idag har vi introducerat nappen! Åå Gud vad han älskar den!! Han suger så mycket på händerna annars och gnyr och fifflar och han suger så bra så vi kände att det var dags för napp. Och just det! Vi har badat Charlie för första gången idag också.

Jag badade varannan dag under sista delen av graviditeten så jag trodde stenhårt på att han skulle gilla det! Och gjorde han det..??? 

Svar; JAAAA! Han älskade det!! Han njöt och såg så söt och fin ut! Jag filmade honom med kameran också så vi har dokumenterat hans allra första bad! Jag visste han skulle gilla det. Kände det på mig 🙂 

  
Lite mys hos pappa efteråt ❤️

Vilken händelserik dag märker jag. Vad kul! Vi har ammat och ammat och ammat idag. Mycket mer och oftare än vad vi brukar. Och vi provade med ersättning efter en amning men han ville inte ha. Så tror han blev mätt ändå. Gäller bara att amma amma amma haha. Men det är mysigt! Känns så kärleksfullt och vi kommer varandra så nära lilleman o jag. Jag gillar verkligen att amma. Märker vi att han är mer hungrig så får han självklart ersättning också. Vi skulle ju aldrig svälta vår son haha. 

Blev ingen promenad idag tyvärr då det blev mörkt så fort! Synd för vi vill komma ut varje/varannan dag, men får promenera i morgon istället. Jag passade på att vila samtidigt som Charlie tidigare idag och sen blev det mörkt! Måste verkligen öva på det sen när Johan börjar jobba, sova när han sover. 

Ja det var lite update här hemifrån! Ikväll blir det tacos till middag. Sen lite chips framför tv:n. Ska försöka se ikapp Blacklist och The Walking Dead. Får se om vi lyckas haha. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats