Fredag 31 mars  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Fredag 31 mars 

God kväll. Charlie sover och jag sitter i soffan och äter chips, Johan jobbar.

Varit en bra dag idag. Först fick jag sovmorgon eller fick o fick när Charlie väckte mig i morse så väckte jag Johan och sa åt han att ta morgonen. Jag behövde sova. Och det gjorde jag! Ända till kl 09! Så skönt. Vaknade pigg och utvilad. 

Städade ur den andra lägenheten idag, det var bara lite kvar men det är klart nu. Handlade lite på Maxi o sen hem igen så åkte Johan o jobbade. Jag hämtade Charlie på föris och sen gick vi hem. 


Åt en leverpastejsmacka till mellis. Det är gott ja men så jäkla kladdigt och äckligt haha. Ser ju ut som skit och luktar illa. Men smakar gott, tycker vi alla här hemma. Efter mellis så fick han duscha. Vi har inget badkar här utan bara en dusch men det går bra ändå. Han står ju i duschen eller sätter sig ner. 

Plockade fram hans leksaker också och lekmattan. O han lekte i nästan en timme ❤


Luvan fyller ingen funktion inomhus men jag tycker han är så jäkla söt i den 😍

Vid 17:30 stekte jag lite pannkakor till Charlie till middag. Åt 2 st jag med bara för att det är så gott.


Pannkakor med färska jordgubbar. Han åt nästan bara jordgubbarna haha. Men några bitar pannkakor gick i. 

Och nu sover han som sagt. 

Vi har försökt få ordning på alla problem med lägenheten men det känns som att vi inte kommer nån vart. 

  • Diskmaskinen är paj. Vi får handdiska igen tills vi får en ny
  • En dörrlist som snickaren har satt dit 2 ggr och den bara lossnar. Skruvarna åker ut och Charlie e där o pillar. Hur svårt ska det vara att sätta dit en dörrlist?!
  • Balkongdörren i badrummet är otät så det är SVINKALLT där inne vilket gör att hela lägenheten är iskall. Golven är värst. Jag skulle tippa på att det är 13-14 grader i badrummet och 15-16 grader i lägenheten. För kallt. 
  • En skåplucka i köket är fel, tydligen fel-leverans från företaget.. ska bytas ut säger dem
  • Hål i köksfönstret. Ser ut som ett kulhål men det är bara på ena glaset, har dubbelglas.

Ja det var felen. Rätt många ändå. Tur att vi flyttar snart igen. Hade aldrig stått ut mera här.. vet att jag tjatar om flytten men jag längtar sååå mycket 🙂 

Nej ska kolla lite på dumburken nu tänkte jag. I morgon ska vi på 2-års kalas!! 😊😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats