God morgon!  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

God morgon! 

Här hemma har vi morgon redan. Jag har sovit i 3 timmar i sträck men är rätt trött fortfarande. Men det kommer jag nog vara ett bra tag framöver så man vänjer sig nog. Johan tog nattpasset så han får sova lite nu. Charlie brukar sova när pappa har sina pass och han är vaken under mina pass.. Han sover helst i våra famnar eller på pappas bröst. Vi försöker ( nästan) alltid lägga ner honom i babynestet så han får sova ensam ( ibland får han sova i famnen för det finns inget underbarare än att se sitt barn somna i ens famn och ligga där lungt o tryggt). 

Idag ska vi fokusera på amningen! Ska amma var tredje timme och om jag ser på honom, han brukar stoppa in hela händerna i munnen, att han är hungrig får han tutten. Sen får han ersättning efter varannat/varje måltid. Blir nog bra. 

  
Just nu! Såhär ligger han i min famn o sover.. Ert finger i munnen, luktar lite mjölk och bebis ( bebis är för övrigt det godaste doft jag vet) och slumrar sött. 

Livet är verkligen underbart hörni! Solen skiner och mitt hjärta är så fullt av kärlek så det nästan brinner inne i bröstkorgen❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats