Lördag 27 februari  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Lördag 27 februari 

Hej hopp! 

Fick sova i natt igen! Vilken mönsterbebis vi fått! Säger jag efter 2 bra nätter hahaha. Nej men han somnade vid 01:30, jag väckte upp han vid 04:30 för amning sen höll han lite låda och låg o gnydde innan han somnade igen så sov vi till 08:30! Skönt! Känner mig piggare och framför allt gladare när man får sova bra. 

Johan fick 7 h sömn i natt han, skönt då han börjar jobba i morgon igen! 

Idag har vi varit över till min syster. Min systerson Anton fyllde 8 år 17/2, men vi familjen firade honom idag 🙂

  
Han var så glad över sin lilla nya kusin❤️

Vi fick våfflor och fika. Mycket gott! 

  
Charlie fick även en present av Lollo också, Lollo är Petras bästa kompis sen 15 år tillbaka. Jag har känt henne lika länge jag. Hon ville så gärna komma och fira Anton samt hälsa på lilla Charlie. Han fick så fina kläder! 

  
Gud så många presenter Charlie får. Kan knappt tro det själv! Trodde inte vi skulle få något direkt men alla är så snälla och generösa mot honom, blir alldeles tårögd. Och allt är ju så himla fint också, bara längtar tills han växer i allt 🙂 Är så tacksam och glad för allt, Charlie också 🙂

  
Har knappt några kläder som passar.. Är för tjock ännu för mina vanliga kläder och har ingen lust att gå runt gravidkläderna heller. Dessutom vill jag helst ha amningströjor så det är lättare att amma. Hemma spelar det ingen roll men när vi ska någonstans så är det jobbigt med vanliga kläder. Ska beställa lite nya kläder sen tror jag.

Ja så vi har haft en bra dag hittills. Ikväll blir god mat, entrecote med pommes, och Mellon så klart! Tror det blir bästa delfinalen hittills! Jag är mest nyfiken på Molly och Linda Bengtzings bidrag! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natalie

    Du är inte tjock!!❤️
    Du har precis fött barn, kroppen måste hinna bli av med all vätska och sådär. Det går inte på två röda.

Annons
stats