Måndag 3 mars  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Måndag 3 mars 

Hej hej. 

Sitter i soffan helt slut medan Charlie håller på att greja med något i köket haha. 

Har jobbat idag och efter jobbet skyndade jag mig till förskolan för att hämta våran son. Sen hem och lite fruktmellis till Charlie. Sen skulle jag byta blöja och upptäckte att han har sand och grus överallt. Hela rumpan och snoppen med så han åkte in i duschen illa kvickt. Väl där inne fick han tag på själva duschen och blötte ner hela mig haha. Så jag klädde av mig så kunde vi duscha tillsammans. Så mysigt! 

Sen fick han pyjamas också började jag med maten. 


Hade köttfärs hemma i frysen så blev pannbiff, makaroner, gräddsås och lingon. Så gott! Charlie åt med god aptit också. 


Sen har han läst haha. Och vi har kollat på Bolibompa


I mitt knä 😍

Han gillar bara Draken och filmisarna i Bolibompa resten skiter han i och vill hellre göra något annat haha. 

Nu ska jag lägga maten i matlådor, sen är det välling för Charlie som är superdupertrött nu och gnäller en del. Sen är det sovdags för han och jag ska va vaken några timmar till innan jag däckar för natten. 

Ha en härlig måndag hörrni så hörs vi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats