Myyyys | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Myyyys

   

Sitter i fåtöljen och myser! Charlie sover i min famn och jag känner mig så oerhört lycklig. Väldigt härlig känsla! 

Vi har tittat på Farmen och sen ville älskling kolla fotboll. Vi följer fortfarande Farmen och tycker det är jättekul! Jag tycker fortfarande att Morgan ska vinna. Han är en värdig kandidat. Tror att Lina och Morgan kommer stå i final sen.

Vi har lite svårt att kolla på lite mer komplicerade serier, såna man måste kolla på hela tiden typ Blacklist, Vikings osv.. Lilleman lyckas liksom alltid störa mitt i och man missar halva avsnittet haha snacka om lyxproblem! 

Är så trött nu så skulle somna på en gång om jag la mig ner. Vill dock amma en gång till innan vi gör natt, annars vaknar han igen om en timme och ska äta.. Och att bara få sova 45 min när man är så här trött är bara plågsamt, bättre att hålla sig vaken då. Men denna trötthet som kommer med bebis är väldigt tufft alltså, värre än jag trodde! Man klarar sig absolut men men är trött.

 Ska bli tufft när Johan börjar jobba på söndag igen! Blir jag helt ensam 10h/dagen.. Då måste jag verkligen lära mig arr sova när Charlie sover! Annars kommer jag bli förstörd.

Ja lite kvällstankar blev det.. Tycker det är skönt att skriva av mig lite, avkoppling faktiskt. Ska försöka väcka den unge herrn så vi kan äta o sova sen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  Hej fining
  Jag kände mig aldrig stressad att vara själv med barnen
  Jag sov så fort grabbarna sov.
  Va aldrig ett problem, snarare skönt att lägga upp det i sin egen takt.
  Man måste tänka att ensam e stark, Man grejar det …
  Massa kramar

 2. Rebecka

  Första månaden sov Milas också korta stunder på kvällen så film var bara att glömma. Hade vi tur kunde vi se 20 min, sen vaknade han. Eller så somnade jag haha. Det kommer bli bättre för Charlie också, han kommer få mer rutiner, så härda ut!
  Nu sover gossen för natten senast 19:30 och efter det är det filmtajm och vuxentid 😉 jag lägger mig numera runt 22 för att orka. Pensionär haha. Jag som älskar att vara uppe sent.

Annons
stats