På väg hem  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

På väg hem 

Vi är på väg hem nu. Jag vaknade med feber och halsfluss så jag ville hem. Måste få sova skönt ett dygn innan jag börjar jobba 7 nätter i sträck. Kan inte sjukskriva mig heller då jag vabbade i onsdags och tog semester torsdag o fredag. Säga och tycka  vad man vill men så är det bara. Är jag sjuk vill jag vara hemma i min säng och vara sjuk då jag ända från att jag föddes alltid sovit bort alla sjukdomar. Så jag vill helst sova ordentligt så jag kan ta både mig och Charlie ( som inte heller mår bra, han hostar och har inte ätit ett mål mat på flera dagar som sist han hade halsfluss) till läkaren så jag kan jobba hela nästa vecka. 

Rent spontant känner jag att jag inte orkar med bloggen längre.. tycker inte det är kul att skriva när jag inte kan skriva om allt. Vill inte skriva tankar o funderingar öppet längre heller känner jag. Vill inte att alla ska ta del av mitt liv helt enkelt. Mår inte riktigt 100 och att inte kunna vara ärlig och öppen om saker o ting är inte min grej. Ni är en del läsare som följt mig under många år och det uppskattar jag såklart, men tyvärr känner jag att jag inte vill fortsätta blogga. Tar inte bort bloggen ännu men så ni vet. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Tråkigt att du slutar bloggar.
  Men förstår exakt vad du menar.
  Har haft samma tankar flera gånger själv.
  Skriver ibland känslor och ibland bara dagliga saker.

  Du är BÄST.
  Love you girl! ❤

Annons
stats