Slut som artist!  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Slut som artist! 

Åh herregud så trött jag är! Vilken dag alltså.

Babysimmet gick superbra! Charlie älskar att bada så det visste jag att det skulle bli kul. Men det var lite jobbigt att byta om, duscha och greja med en bebis, nästa gång får Johan ta honom med sig i omklädningsrummet haha. 

Höll inte på så länge men vi plaska lite och typ vänja bebisarna vid vattnet. Var totalt 7 bebisar med föräldrar där tror jag. Lagom lite 🙂

Sen gick vi hem, Johan fixade sig inför jobbet och jag fixade oss inför kalas! Käkade nudlar till lunch, men åt inte upp alla ens. Sen skjutsade Johan mig o Charlie till Natalie för att fira Lloyd. Han fyller hela 4 år!!! Minns när han föddes och nu är han en stor och fin fyraåring❤️

Som vanligt bjöds det på massa gott!


Kaylee är så söt med Charlie, hon vill gärna pussa och krama på han haha. Så gulligt. Hon får hålla på ( med uppsikt av en vuxen såklart) tills han säger ifrån själv. Men asså hon är så söt o fin med honom! Så ja, Charlie kyss-oskuld är redan tagen haha ❤️

Tyckte jag höll mig bra idag också, åt en liten vaniljbulle ( tog faktiskt den minsta jag hittade) och drack kaffe bara. Skippade både tårta och allt annat. Heja mig!!! 

Efter ett tag blev Charlie så grinig ( trött, han hade knappt sovit på hela dagen) så vi promenerade hemåt. Gick i rask takt, tog 50 min dörr till dörr och det duggade hela tiden. Charlie somnade efter en stund och jag lyssnade på pod. 

Hemma har vi inte gjort så mycket. Har ingen energi knappt. Charlie har fått lite plommonpure, sen har vi mest lekt o hängt. Nu sover han för natten. Skönt för jag orkar inte underhålla honom mera haha.

Väntar in Johan så ska vi äta mat sen. Blir fläskfilé med potatis i ugn. Allra helst hade jag velat ha pizza ( Calzone eller Hawaii), Coca-Cola, kexchoklad, chips, popcorn, bilar, Gott&Blandat mm.. Ja lite bakis är jag fortfarande hahaha. 

Men det blir mat och Cola Zero bara! Måste ju gå ner i vikt så får fan hålla mig.

I morgon ska vi på Barnes Hus ( öppna förskolan) som öppnar igen. Skoj! 

Ha en fin kväll allihopa! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats