Söndag 28 februari  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Söndag 28 februari 

Då var dagen här då, dagen då pappa Johan återgick till jobbet. Han har ju eget företag så han måste tillbaka och jobba och tjäna pengar. Ersättningen han får per dag från FK är skrattretande låg så det är bara vänja sig nu att han jobbar söndag-torsdag. Vi kommer så klart vänja oss men just denna första dag var lite jobbig. Redan efter en timme kändes det tomt och tråkigt..men men det kommer gå så bra så 🙂 

Charlie sov hela natten i natt igen! Jag väckte honom för amning men sen somnade han om. Hela familjen sov till 09 i morse, sen låg vi och mös med lilla Charlie mellan oss en halvtimme innan vi klev upp. Herregud så mysig vår bebis är när han är nyvaken ❤️ en bra start på morgonen med andra ord! 

Och idag kom Carita o hälsade på! Så kul! Vi har inte setts på ett tag och skulle säkert behöva typ en vecka tillsammans för att hinna prata om allt vi har att prata om haha. Inte tyst en sekund inte 🙂   

Charlie trivdes bra hos Carita, han däckade på en gång typ haha. Trevlig liten herre det här ;D 

Asså mina tjejkompisar är så jävla snygga!! När Natta var här häromdagen så var hon sådär skitsnygg o fin, så kommer Carita idag också supersnygg och fräsch och jag såg hur hon strålade! 

Det mina vänner är en bra morot, för de båda är mammor och de är bra förebilder att man faktiskt kan få en snygg kropp efter en graviditet! Har jag ännu lite mer att kämpa mot sen. För jag tänker att kan de så kan jag! Jag ska inte banta ännu för jag ammar och det är inte bra men sen efter att jag slutat amma då jäklar! Mitt mål är ju inte att bli lika smal som mina vänner men jag vill gå ner alla mina graviditetskilon som är kvar, dvs 15kg vill jag gå ner. Och det fixar jag! 

Iaf, hej sidospår haha. Passar på att blogga nu när lilleman gör detta: 

  
Sooooover!!!! Är inte trött själv så kan inte sova men blogga kan jag 🙂 Stackarn vaknade upp som en prickig korv i ansiktet i morse. Googlade och kom fram till att det är hormonplitor, väldigt vanligt bland spädbarn och de går bort av sig själv. Men jag ska skära ner på choklad iaf ( bara bra ju hehe) för det är ofta choklad som kan ge utslag via bröstmjölken. 

Vi fick såå fina presenter av Carita också! Jag fick tulpaner ( mina favoritblommor) och ett presentkort på Lindex! 

  
Charlie fick såna jäkla snygga kläder! 

  
  
Jag bara längtar tills han kan använda dem! För Gud så snygga!!! Tusen tack återigen gumman ❤️❤️

Fan så bortskämd han är! Och jag kände mig också bortskämd idag 🙂 

Ja det var dagen hittills det. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv medan bebis sover. Sen väntar vi bara på att Johan ska komma hem så vi kan äta middag och kolla på Farmen ikväll. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Stressa inte med att gå ner i vikt, det tror jag inte att du kommer görs heller men ändå 😀 minns själv hur jag kände mig som en flodhäst fortfarande efter förlossningen, gick upp 30 kg. En del där va ju vätska men sen kom jag ner till inskrivningsvikten snabbare än jag trodde (va bombsäker på att jag skulle få slita ihjäl mig för o gå ner alls) men amning kan ju tydligen göra så att det går snabbare. Sen vill jag säga igen att Charlie är otroligt söt, passa på o njut av bebistiden så mycket du kan 🙂

 2. maria

  Men va fiiiin, tröjan var supersnygg och med små jeans till.
  skulle kunna skaffa barn bara för kläderna hahahaha

  Min favvo blomma är oxo tulpaner, Jag fick 2 buketter i dag från min syster pga. av att jag har namnsdag.
  Ha en fin söndag, hoppas 1:a kämpen ryker nu. trött på hans besserwisser stil…. Urk
  kram Maria

Annons
stats