Tisdag 4 mars  | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Tisdag 4 mars 

Heeej! 

Är trött, slut och på rätt dåligt humör idag. Hade en ok dag på jobbet men sen efter jobbet blev det jobbigt. 

Hämtade Charlie på dagis, ner till tvättstugan för att hämta torr tvätt ut torktumlaren och lägga in en maskin tvätt i torktumlaren. Upptäckte att Johan glömt att starta maskinerna.. höll på att börja grina då.. satte på maskinerna och sen hem. Bar upp Charlie o satte han i stolen, ner i trappen ( HATAR TRAPPOR!!!) hämta vagnen plus tvätten.

Käkade mat som Johan lagat tidigare idag. Sen duscha av Charlie, klä på han kläder och ytterkläder, nerför trappen till tvättstugan. Lägga in tvätten i torktumlaren en kort stund så den inte är jätteblöt. Ut och gunga en kvart för att få tiden att gå. 


Härligt med kvällssol dock! 

Sen uppför trappen med en smällfull Ikeapåse med blöta tunga kläder. In med Charlie och sen hänga upp tvätt i hela lägenheten, har inte torkskåp, torktumlare eller ens Torkställning hemma. 

Sen sopa och torka rent efter maten. 

Och nu sitter jag i soffan. 

Fortfarande trött och rätt tjurig. Men börjar få bättre humör nu när allt e klart. 

Vi åker ju till Norrland på torsdag så var tvugna att ha allt rent då. Borde leta upp Charlies resesäng o sånt ikväll men orkar inte. Kanske ska kolla på blocket o se om det finns nån billig resesäng/madrass, några leksaker och matstol i Norrland som man kan hämta istället för att vi ska behöva packa med oss allt varje gång. Det gör att man drar sig för att åka nästan när det är så sjukt mycket packning. Bära o släpa är fan det värsta som finns också. Ska kolla in Blocket sen! 

Nu ska jag mysa med min älskade pojke. Tanka lite kärlek 💙

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats