Torsdag 25 februari | Livets nya kapitel
misstess

Livets nya kapitel

Annons

Torsdag 25 februari

Hej hej! 

Idag har vi haft BVC här på besök. Gick jättebra och de var så trevliga så. Hade en barnmorska som vi ska fortsätta ha, sen hade hon en lärling/student med sig också. De gick igenom lite information, hur allt ska gå till osv.. Vågen strulade så det gick tyvärr inte att väga lilleman idag men vi vägde han ju igår så det behövs inte. 

Sen när de gick så kom Natalie hit på besök. Mysigt för det var så länge sen vi sågs! Vi satt och pratade o fikade o sådär. Charlie fick även en present 

  
En jättefin lite skjorta!! Älskar den! Gillar såna här lite “gubbiga” kläder på bebisar. 

Sen fick även vi en present också!

  
En superfin tavla! Tycker den var så fin och unik. Passar oss väldigt bra om man säger så! Tusen tack gumman ❤️

Efter en stund med sovande Charlie så skjutsade vi hem Natta så åkte vi förbi Maxi för att hämta paket samt köpa ersättning. Jag har beställt en nattlampa som jag kan ha när jag ammar på natten så jag ser något i sovrummet. Mycket bra! 

Och efter Maxi drog vi vidare till Jysk. Vi bestämde oss för att köpa en fåtölj. Så jag kan sitta bekvämt och amma 🙂

  
Blev den här! Det är även en gungstol och den snurrar. Älskar den! Precis vad vi behövde. Just nu har vi inte hittat en plats åt den riktig utan bara ställt den i vardagsrummet. Ska visa sen! Sitter nämligen i den nu med Charlie i famnen och Johan lagar mat så får visa senare. Väldigt mycket skönare att sitta i den här fåtöljen och amma istället för att sitta ihopsjunken i soffan utan varesig nackstöd eller armstöd.

  

Kommer bli slagsmål om fåtöljen haha. Den är så skön! 

  
Och lilleman ligger i mammas famn o sover lite efter maten. Jag ammar och sen efter vissa amningar får han ersättning. Funkar bra för oss. Vet inte varför det inte räcker med enbart mjölken men det gör det inte ännu. Kämpar på och ger han bröstet när han vill så löser det sig säkert! Annars får vi varva amning och ersättning, shit happends liksom.

Nej nu är det snart mat! Sen är det Johans tur att sova lite om han ska orka natten så är jag vaken med lille herrn här. Måste klämma in en dusch ikväll också. Annars händer det inget mera! 

Tack för kommentarerna om sparande hörni! Vi kör på 200kr/ månaden samt att vi kan lägga in en slant då o då också. 

Ha en härlig torsdag nu! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
misstess

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Fina presenter ni fått 🙂
    Längtar tills vi kan ses. ❤️
    Och vilken fåtölj, ni har dock skickat den till fel adress den skulle ju hem till mig

Annons
stats